Date een nerd

De vrouw van Robert Scoble, medewerker van Microsoft en werkzaam als 'technical evangelist', schrijft op haar eigen weblog waarom vrouwen een computernerd zouden moeten daten. De eerste reden die Maryam Ghaemmaghami Scoble aanvoert, ligt voor de hand: manlief kan de computer maken. En mocht hij een keer minder hard lopen, dan zijn daar altijd nog zijn vrienden die uitkomst kunnen bieden bij computerproblemen. Nerds zijn de meest hulpvaardige vrienden die er zijn, volgens mevrouw Scoble. Mocht je niets om computers geven, dan komt zijn technisch inzicht ook uitstekend van pas bij het aansluiten van een dvd-speler of iets dergelijks. Heeft hij een keertje geen tijd, dan zijn daar altijd weer die vrienden die je uit de brand helpen.

Je sociale leven zal er bovendien wel bij varen: iedereen nodigt je uit voor diners, terwijl manlief meteen even hun computerproblemen uit de wereld helpt. Vergeet daarbij vooral niet dat een vrouw extra goed afsteekt bij een dergelijke man. Verlang je meer van een man dan alleen maar mooie gadgets en hulp bij technische problemen, dan zit je bij de nerd gebeiteld, weet de liefhebbende echtgenote. Een nerd is zo blij dat hij een vrouw gevonden heeft dat hij haar echt aanbidt, waardoor men het gevoel krijgt heel bijzonder te zijn. De goede man zal zijn vrouw ook niet snel bedriegen. Een eenvoudige test zal uitwijzen dat hij in een computerruimte met bijvoorbeeld Angelina Jolie in de buurt haar niet eens zal opmerken, mits de computer aanstaat en met internet verbonden is.

Via: Tweakers.net. Lees verder:
Goede redenen om een nerd te daten
en In Defense of Geeks or Ten Reasons Why You Should Date a Geek.

nerd

xaggut op twiekers! kmoes wel een beetje aan Mjan denke......

hahaha dat Mjan de nerd is natuurluk! hahahaha cijfernerd hahaha

Welja.. een nerd. Waarom ook

Welja.. een nerd. Waarom ook niet? Komt 'ie dan wel naar bed als een vrouw concurreren met een computer met internet?

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6