Nieuw rooster Leeghwaterbad

Per 1 maart 2006 komen er een aantal wijzigingen in het rooster, tarieven en personele bezetting van het zwembad.

Roosters
Met ingang van 1 maart 2006 wordt een aantal aanpassingen gedaan aan het rooster van de verschillende activiteiten in het Leeghwaterbad. Het aantal uren conditiezwemmen wordt uitgebreid, evenals aquajoggen en aquarobic. Ook is de aanvangstijd van het baby/peuterzwemmen vervroegd en wordt het aantal uren vrijzwemmen in het doelgroepenbad en sportbad uitgebreid.

Tarieven
Verder heeft het zwembadbestuur zich opnieuw gebogen over tarieven voor de verschillende watersportverenigingen die van het Leeghwaterbad gebruik maken en komt zij de verenigingen tegemoet met een verlaagd tarief.

Extra personeel
Nu het zwembad enige tijd in vol bedrijf heeft gedraaid, blijkt intensievere schoonmaak noodzakelijk, waarvoor extra personele capaciteit zal worden ingezet. Ook worden extra mensen ingezet bij de kassa van het zwembad, om bezoekers snel te helpen en vragen - persoonlijk en telefonisch - te beantwoorden.

Voor het hele persbericht, zie: [weblink:219].

Voor algemene informatie over het Leeghwaterbad en reacties van bezoekers, zie: Leeghwaterbad. Voor enkele (onderwater)foto's en nog meer reacties van bezoekers, zie: Zwembad Purmerend.

rooster

ware we dus mooi een hallef uur te vroegh...

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6