Sepia 2006

Het is al weer bijna eind mei. Hemelvaarttijd. De tijd van parende sepia's in de Oosterschelde. Het is een jaarlijks terugkerend evenement: sepia's kijken. Alleen zal het dit jaar niet met Hemelvaart kijken worden. Veel te druk en te stoffig. Waarschijnlijk ga ik een paar dagen later kijken of ze er nog zitten. Volgens de laatste geluiden waren ze op 12 mei al volop bezig in de Westerschelde. In de Oosterschelde zijn ze op 18 mei uitgebreid gespot. Tijd voor een opwarmtraining in het zwembad dus. De laatste weken was de conditie wat verslonst, dus gingen KRik en ik er gisteravond weer wreed tegenaan. De conditie is weer wat opgekrikt, nu de duiklampen en camera nog opladen en dan het duikpak weer uit de mottenballen.

hmmm sepia's eten heb ik net

hmmm sepia's eten heb ik net in spanje gedaan maar kijken is ook tof,als je nog een maatje zoekt?of kan ik beter toch een keer komen pannekoeken eten;-)

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6