Vroege eerste duik dit jaar?

De afgelopen warme dagen met veel zon geven de natuur al snel een voorjaarsuiterlijk. De groei van wintertarwe ligt een maand voor op schema en de eerste fruitbomen komen binnenkort al in bloei, aldus onderzoeker Arnold van Vliet van de Natuurkalender in Vara's Vroege Vogels. Als we de modelberekeningen mogen geloven wordt het hele voorjaar warm. Na een zachte winter is de kans op een relatief warme lente in Europa groter dan gemiddeld. Dat meldt klimaatonderzoeker Geert Jan van Oldenborgh.

"Okee, flessen vullen, kijken of het duikpak nog past en hup het koude water in. Even kijken of de natuur onderwater ook al voorloopt op schema.", zegt een duikheld op sokken..

Update: Even gezocht naar de actuele watertemperaturen: watertemperatuur Noordzee en Watertemperatuur Noordzee en Zeeland. Het lijkt er op dat het water ongeveer 9 graden is op het moment. Dat is te doen, dus.

Nog veel te koud man! Ik mag

Nog veel te koud man!
Ik mag blij zijn als ik de paasduik dit jaar doe...

temp...

Dit weekeind wordt het guur met maartse buien en natte sneeuw! brrrrrrrr

en de actuele watertemperatuur kennik nie finde!

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6