Fotozondagavond 5, thema: "Vierkant"

[image:418]
Reflectie

[image:419]
Matador's Red Rag

[image:420]
De Vierkante Koe

Welke vind je het beste? Vul de enquête aan de rechterkant in en geef eventueel je motivatie in een reactie op dit bericht (of bij de enquête).

Zie meer "Vierkant":
- bij Capt.KRik!
- bij Mavrtje
- bij F.J.
- bij Jesca
- bij Monkey Mind

Vierkant

De koe is het leukst. Hij kijkt wel bezorgd naar die grote kubus die naar hem toevliegt (nog net buiten beeld).

koe

jamaar, die koe is wel leuk, maar dat komt niet door de foto, dat komt door de schilderes... die theedoeken zijn goed gezien van G.. dus het leukst passend bij het thema...

Observatie

Ik vind het maken van een foto van een vierkant te eenvoudig, ik probeer me door het thema te laten leiden niet te laten dicteren. Ik vind zelf de reflectie het leukste omdat de foto aansluit bij de oppervlakkig observatie (hee vierkante tegeltjes) en de tweede observatie (hee ik zie een vierkant met de reflectie erbij). Ik vind de koe ook leuk omdat dit schilderijtje tussen een rij andere hing van dieren, maar juist deze koe vierkant gemaakt is. Dat het lijstje vierkant is vind ik dan secundair, maar wel toepasselijk. Ik vind de theedoeken juist het minst, want ik zie niets meer dan vierkante theedoeken. Als er nou een boerin met een blockhead bij stond.. ;)

hihihi

zo zie je maar weer dat voor allemaal het thema heel anders uitpakt...

4kant

de theedoeke, want die ander niet dus..

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6