Fotozondagavond 8, thema: "Zwart/Wit"

[image:462]
Wit en Zwart

[image:463]
Ridder te paard

[image:464]
Handkar

[image:465]
Kauwen

[image:466]
Kauw

Zie nog meer Fotozondagavond "Zwart/Wit" foto's:
- F.J.
- Mavr
- Steven
- KRik

Lees verder:
- Fotozondagavond informatie

Lees verder of Zwart-Wit conversie in Photoshop:
- Creating Great Black-and-White
- Digital Black and White Conversion | Photoshop

kraai

een kraai is ongeveer anderhalf keer zo groot en hep geen grijs koppie... diddissun kauwtje..... of 'ka'.... wij hadde froegâh (toen alles beter was) een tweestel kauwtjes, Hans en Joop... errugh leuke en lieve aanhankelijke vogels... na een seizoen gingen ze er toch vandoor, maar ik kon ze nog jaren lang rond het huis naar ons horen roepen, en wij riepen terug.. Ze kwamen alleen niet meer op je hoofd zitten, zoals in het eerste jaar.

vogelgespuis

Ah ja, kauwtjes. Dat doet mij denken aan de jonge ekster die mijn vader ooit eens uit een sloot had gered. Was blijkbaar uit het nest gevallen. We hebben 'm Dino genoemd en de hele zomer verzorgd. Was ook al zo aanhankelijk en beslist niet bang voor de katten. Hield het ook na een seizoen voor gezien, waarschijnlijk was de paringsdrift toch te sterk. Na de ekster kwam mijn vader 's winters nog wel eens aanzetten met zielige duiven, eenden en meeuwen. Voor een vastgevroren reiger had hij toch wijselijk de dierenbescherming gebeld...

Trouwens, mijn z/w bijdrage: http://blog.monkey-mind.net/archives/12-Fotozondagavond-8-Black-White.html

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6