Snoekbaars onderwater, 't Twiske

Vanmorgen lagen we in aller vroegte als eerste duikers in 't Twiske, voor de drukte van de duikers van onze vereniging en andere verenigingen. Het was erg druilig, grijs weer, met motregen. Onderwater was er veel stof, draadalg en zweefalg. Beneden de 9 meter werd het iets beter, niet geweldig helder. Wel erg donker en redelijk warm. KRik en ik zwommen tussen de 8 en 10 meter diepte vanaf het strand richting platform. Af en toe een beetje spieken op het kompas, konden we weer een beetje oefenen. Onderweg kwamen een baarsje tegen. Bij het touw gekomen, dat van de oever naar het platform (platformen) ligt, zag we een snoekbaars. Yes! Prachtige vis. Plotseling zagen we er nog één. En nog één! Een heel gezin. Bij het platform aangekomen hing daar zowel grootmoeder snoek als grootmoeder snoekbaars! Snel de roze buddylijn los, ieder een kant op rond het platform en wat heerlijke video'tjes geschoten.

Hieronder het videoverslag:

Na de duik weer heerlijk opgevangen door de duikleider en co. met koffie en later ook met cake van een donkere schoonheid (sorry ff naam vergeten). Top duikkie!

Vet leuk filmpje en ik ga

Vet leuk filmpje en ik ga ook filmen onder water!

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6