Fotozondagavond 17, thema: "oud en nieuw"

[image:516]

Zie ook:
- Mavrtje's oud en nieuw
- FJ's oud en nieuw

Lees verder:
- Fotozondagavond informatie

nut

http://www.google.nl/search?hl=nl&q=het+nut+van+slakken&meta=

Ik vraag me toch altijd af

Ik vraag me toch altijd af waarom deze beesten er zijn. Hooguit dienen ze als voedsel voor vogels, maar meer functie kan ik even niet bedenken. Want als ze nou oude blaadje van planten opaten, dan scheelde dat weer met tuinieren. Maar nee, we nemen de jongste, groenste en leukste blaadjes.

nut

Dit is ZOON CREATIONISTISCHE REACTIE! NUT? Waarom zou een slak NUT hebben? je noemt al dat het voedsel is voor vogels... Heb je daar een hekel aan, aan merels? Je bent zelf ook vegetariƫr... wat is jou nut dan? lekkere malse sla eten....

Sorry hoor, het is net zoiets als vragen waarom een walvishaai nut heeft... Wat voor NUT heeft zo'n stomme zeehond? hoogstens voedsel voor een ijsbeer...

Sorry hoor, ik kon dit gewoon ff niet hebben... Wat voor nut heeft een dieetist als we Sonja Bakker hebben... ZO! die zit!!
Foei! ga je schamen!
NUt..... het woord al, wat voor NUT heeft nut...

maandagmorgen

die krik, zeker maandagmorgen? ;)

nut

Ja hoor, ik ben daar dus gewoon ALLERGIES voor... (sorry Mavr, dajje het mikpunt ff werd). En ik weet dat je het woord NUT niet gebruikte, maar als je vraagt waar iets voor is, dan vraag je naar het nut....
Dan ga je er dus van uit, dat mensen, of andere dieren meer of minder nut zouden hebben... duhh... Hoe kom je erbij dat wij op een kosmische schaal enige betekenis zouden KUNNEN hebben? Dan ga je er al van uit dat IEMAND dat bedacht heeft, een rangorde, waar de mensch het hoogtepunt van de schepping zou wezen...
Dan ben je er zeker ook van overtuigd dat de aarde het middelpunt van het universum is en alles daar om heen draait?
Ja, ik moet ongesteld worden, dan heb je dat...
waar is dan een pissebed voor? of een kakkerlak? of een zee-arend, of een bidsprinkhaankreeft? een kwal? Of zo'n visje dat zich vastzet in je urinebuis als je gaat piesen tijdens je zwemtocht in de amazone? of de malariaparasiet? (dat is ook een dier!) een lintworm?
OOOOOOOOOOOHHHH kwor gek van mezelluf!!!!!!
nogmaals, sorry Mavr, tis niet om wie je bent, tis uithalen van me naar een onschuldige...
Maar kijk dan gewoon eens goed naar die slak... Is toch prachtig? En bovendien errugh lekker en goed tegen kanker.. nuttig toch?

slakkenslijm

Slakkenslijm is heel goed voor de huid. Dat zegt tellsell tenminste. Het maakt oude huid weer helemaal nieuw (om de discussie weer terug te brengen op het thema)

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6