Blog

IPv6 spider web crawler

Vandaag zag ik de eerste hit van een IPv6 web crawler; een spider van een experimentele IPv6 zoekmachine van AT&T Labs Research, specifiek ontwikkeld om de content van IPv6 websites in kaart te brengen.

Het zal waarschijnlijk niet zo lang meer duren voordat Google sites via IPv6 gaat indexeren.

Upgrade van Drupal 5 naar Drupal 6

Vandaag is deze website bijgewerkt van Drupal 5 naar Drupal 6. De overgang ging probleemloos. Vooraf heb ik een lijst van modules gemaakt die bijgewerkt moesten worden, afgezien van een custom module en het custom theme was alles beschikbaar voor Drupal 6. Na een uurtje was alles over, de Drupal theme bijgewerkt en werkt alles naar behoren. Verder heb ik de Boost module geïnstalleerd voor een aanzienlijke verbetering van de performance.

Upgrade Drupal 5

Hulp nodig bij het upgraden van een Drupal 5 website? Neem contact op met Dynapres, zij kunnen verder helpen bij de Drupal update, het converteren van vormgeving en conversie custom modules.

P2P IPv6 killer application?

Wordt P2P dan toch de IPv6 killer application? Met IPv6 wordt NAT in ieder geval overbodig en is de configuratie van P2P eenvoudiger danwel geeft minder problemen. Het zal dan nog wel even duren voordat afknijper UPC IPv6 gaat ondersteunen..

Hemmeromloop 2009

Vanmiddag de Hemmeromloop gelopen, 10 mijl / 16,1 km in 1 uur 36 minuten. Goede sfeer, prima georganiseerd.

Foto's op YouTube. Foto's van Lucas.

Hemmeromloop op MapMyRun.

Golf

Heb me ingeschreven voor een paar golflessen. Ben aangestoken door YvY met een virus (nee, niet Mexicaans). Eens kijken of ik binnenkort het GVB kan halen.

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6