Blog

IPv6 bereikbaarheid van .nl domeinen

De SIDN schrijft dat ze een nieuwe nameserver voor het .nl toplevel domein in gebruik hebben genomen.

Deze is bereikbaar via IPv6, waardoor nu 4 van de 7 nameserver voor het .nl toplevel domein bereikbaar zijn via IPv6. Overigens zijn deze nameservers maar een schakel in de ketting naar een volledige IPv6 bereikbaarheid van domeinen.

Snotverkouden

Lekker. Sinds het weer omgeslagen is heb ik twee dagen een vervelende verkoudheid onder de leden. Gelukkig ben ik zelden ziek, maar des te chagrijniger als het snot m'n neus uit loopt. Heel vervelend als je veel achter een toetsenbord zit. Even je neus snuiten en alles plakt weer.

Damloop 2008

Vandaag de Damloop 2008 gelopen met Capt.KRik! Geweldige ervaring en al die maanden voorbereidingen waard. Volgend jaar weer.

iPhone onderwater

Geen zin om je iPhone op het strand te laten liggen? Genieten van je coole iPhone 4 meter onderwater? Met de Amphibx Waterproof Armband van H2OAudio moet het geen probleem zijn.

iPhone 3G IPv6

Helaas, de iPhone 3G maakt geen IPv6 verbindingen. Niet via UMTS (3G netwerken) en ook niet via IPv6 WiFi netwerken.

Update: Firmware 2.1 denkt nog steeds alleen in IPv4.

Update 21-11-2008: iPhone 2.2 nog steeds geen IPv6.

Update 17-06-2009: iPhone 3.0 nog steeds geen IPv6. (Still no IPv6 on iPhone OS 3.0)

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6