Blog van George Moses

Google IPv6 diensten

Het was al eerder bekend dat de Google zoekdiensten via http://ipv6.google.com/ bereikbaar zijn via IPv6. Vandaag maakte XS4All op xs4all.general bekend dat er twee IPv6 resolvers beschikbaar zijn voor XS4All klanten op:

Purmerbos Marathon

Vanmorgen 12 km. gelopen tijdens de Purmerbos Marathon. Het ligt om de hoek en de afstand past in m'n trainingschema in aanloop van de halve marathon van Egmond. Dus kon het niet laten lopen om mee te doen.

De start was met ca. 30-40 andere lopers voor de 4, 8 of 12 km. in rondjes van 4 km. Een uurtje ervoor waren de marathonlopers van start gegaan, die de afstand met 10 rondjes moesten doen.

Vormgeving update (2)

Nieuwe versie van de vormgeving van de website.

Nieuwe poging met wat meer "opsmuk": wat transparantie hier en daar, eigen foto in kop in voet en wat consistentie voor de begeleidende foto's van de blog berichten.

Hope you like it.

Vormgeving update

Niet schrikken, ik ben aan het rommelen met de vormgeving van de site.

Ik wil terug naar iets functioneels en minimaals, snel en no-nonsense.

Alles is Liefde

Alles is Liefde.

Da's wel toepasselijk op Sinterklaasavond.

Dacht het zo'n soppige romantische film zou zijn.

En dat was het ook, maar wel toepasselijk vanavond. Hoewel ik het niet helemaal "Alle Leeftijden" vindt. Voor kinderen die nog in (schijn)heiligheid geloven zitten er wat ontluisterende scènes in.. :)

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6