Weird

Haai met flippers

In Maleisië is een babyhaai van 1,7 kilo opgedoken met aangeboren flippers. De babyhaai is ongeveer een meter lang. Het eten van afwijkende vissen brengt volgens Chinees geloof ongeluk, dus de vis is waarschijnlijk niet opgegeten. Een geluk bij een ongeluk. Blijft wel de vraag hoe zo'n haai door het water gaat en of de Man van Atlantis hier aan het werk is geweest.

Lees verder: Freak! Malaysian Fisherman Reels in Shark with 'Webbed Feet'

Magnetronsterilisator

[image:342 size=preview]

Zo'n magnetronsterilisator werkt ideaal, zeven minuten op 700 watt in de magnetron. Niet op 200 graden voorverwarmen in de hete-lucht dus...

Ikea boekenplank

Je weet dat je gewichtige boeken hebt, als je boekenplank doormidden zakt.

[image:328 size=preview]

Okee, circa twintig kilo is iets te veel voor zo'n gefineerde, spaanplaat boekenplank gevuld met karton. Gee, over goedkope producten gesproken.

Zie ook: Boekenkastfotoblog

Kerstliedjes op de radio

Vanmorgen, even voor 09:00 het eerste kerstliedje op de (Sky)radio gehoord. Het is nog niet eens december! Was dit de eerste dit jaar?

Vleesetende auto

"De politie deed gistermorgen in Obdam een vrij macabere ontdekking. In een langs de Dorpsstraat staande groene Volkswagen Golf werd vleesachtig materiaal aangetroffen. Vermoedelijk menselijk materiaal."

En het is nog niet eens 1 april..

Lees meer: [weblink:235]

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6