Winter

Bannetocht 10-01-2009

Videoverslag van onze schaatstocht op natuurijs: de Bannetocht, langs Neck, Jisp, Spijkerboor, Jisper Sluis en Wijde Wormer.

IJsfoto's

Prachtige ijsfoto's: Icy days and nights. Veel foto's van het Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival in Harbin, China. Maar ook foto's van Nederlandse schaatsers en molens.

Meer ijsfoto's:

Gladheid

Vanmorgen werd ik om 04:15 wakker om de verkleumde kat binnen te laten. Na een half uurtje lag ik nog steeds wakker en hoorde het woon-werkverkeer langzaam op gang komen. Op een gegeven moment reed er een motor in de verte de bocht om. Het motorgeluid werd plotseling vreemd en stopte abrupt. M'n eerste gedachte: "die is op z'n bek gegaan..". Na een kwartiertje hoorde ik inderdaad de pogingen van de motor om weg te komen. "Arme vent", dacht ik.

Winterkou

Sneeuw is prachtig. Ik moet altijd even naar buiten als het sneeuwt. Heerlijk het winterweer, maar helaas veel te weinig in Nederland. Vandaag de eerste sneeuw deze winter, dus het was genieten.

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6