Drupal hosting: terug naar af

Na iets van zes maanden uitproberen, ben ik gestopt met de shared hosting van mo6.nl. In principe werkte alles wel, niet supersnel, maar redelijk goed. Hoewel de cron.php af en toe vreemde 500 server fouten gaf. Maar de doorslag om toch te veranderen was het feit dat het bijwerken van de Drupal installatie te omslachtig en tijdrovend was waardoor de site een maandje of vijf niet meer bijgewerkt was. Erg fout dus.

Dus het domein verhuisd en onder eigen beheer gebracht en de hosting binnen onze eigen Drupal hosting ondergebracht. Nog een fijn detail van de shared hosting: een dag na de domeinverhuizing werd automatisch alle mailboxen verwijderd, de database verwijderd en alle bestanden vanuit de webruimte. En bedankt. Terug naar een backup van een half jaar oud, want een fijne automatische backup service heb je natuurlijk niet bij shared hosters. Ik zie overigens niet in waarom je na een domeinverhuizing direct ook alle hostingfaciliteiten kwijt moet raken.

Dus: snel weg bij shared hosters en op naar een betere oplossing.

Drupal hosting

Managed Drupal Hosting op basis van VPS of Dedicated Servers met geoptimaliseerde Drupal omgeving, met SLA, IPv6, Drupal onderhoud en beheer. Opgezet door een Drupal partij met een jarenlange ervaring en verstand van zaken.

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6