Duiken

Speltraining

[image:221 size=preview]

[image:222 size=preview]

Afgelopen vrijdagavond weer getraind in het Leeghwaterbad, met Capt.KRik! en Reinier. Even een hands-on test van de Toypedo pop a ring en Aquadisc glow in the dark van Aquatoy. De Toypedo is een eigenwijs ding, de geringste afwijking en het schiet de verkeerde kant op. Een korte snel beweging met de pols werkt nog het beste. Wel een uitdaging om de roos te raken, maar niet voor beginners. De Aquadisc (onderwaterfrisbee) werkt beter, maar vraagt ook concentratie bij het mikken. Boven water gaat-ie sneller. Met een beetje techniek schiet-ie het hele bad (25 m.) over...

Onderwaterfilms

Op [weblink:200] vindt je een grote verzameling Nederlandse onderwaterfilms van binnen- en buitenlandse duikstekken. Een aanrader om even lekker een tijdje achter je computer te genieten, met je breedbandaansluiting, uiteraard.

Octopus eet haai

Zwembad Purmerend

Gisteren voor de eerste keer zwembadtraining met Aqua-fun meegedaan in het zwembad "Leeghwaterbad" in Purmerend. Het was de eerste avond als officieel lid en de eerste keer zwemmen in het Leeghwaterbad voor mij. Het wedstrijdbad is groot (8 banen) breed en diep (3.60m. tot 2.50m.). Uiteraard moest de camera mee onderwater om het e.e.a. vast te leggen voor dit weblog.

Zie ook: Leeghwaterbad en Nieuwe club... - KRiklog.

Maanvis aangespoeld op strand

Op het strand van Sint Maartenszee is deze week een vrij zeldzame maanvis aangespoeld. ,,Zes, zeven jaar geleden gebeurde dat hier voor 't laatst,'' weet Arnold Gronert uit Petten zich te herinneren. De vis werd gevonden door strandjutter Rens Roos uit Groote Keeten.

Lees en kijk verder: [weblink:156]

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6