Gezondheid

Koortsdromen

Gisteren begon de koorts, het werk moest af dus de dag doorgekomen met paracetamol en thuis, na een bak vla, direct na bed. Dertien uur in bed gelegen en stapeltje para's later ben ik weer. Bizarre koortsdromen: ik droomde dat alles gelabeld was en verkocht en gekocht kon worden. Lichaamsdelen, alles in huis en buiten. Dus even een nieuw been en een nieuwe tak aan de boom. Bizar. Verder pijn in m'n rug van het hoesten en aan alle kanten stijf. Het is jaren terug dat ik zo in bed heb gelegen. Meestal is het niet meer dan een uur of zeven slaap. Maar alles lijkt weer achter de rug, de koorts is weg en het werk thuis roept weer. Met lijf en geest ge-reset.

Chips van papier

Ultimate Sonja Bakker: "Chips van papier". Niet weg te krijgen en het vult. Zoiets als rijstwafels dus. Dat is echt kauwen op een stuk isolatiemateriaal. Hoewel die variant met caramel wel te verdragen is. ..(mijmer).. De tijd van een tao rol is wel lang geleden..

Okee, chips van papier. Dacht ik dat silicium juist gekozen was voor de bijzondere elektrische eigenschappen (met de juiste verontreinigingen) en papier lijkt me niet het meest voor de hand liggende zuivere materiaal. Wat hebben die slimmeriken gedaan? Een laagje metaaloxiden op het papier dampen en dan beleggen met aluminium contactpunten.

Ja, hallo..? Zo kun je dus ook chips van rijstwafels maken. Met een beetje zeezout. Lekker hoor. En Sonja-proof.

Honger? Plastic chips en elektronisch papier

Snotverkouden

Lekker. Sinds het weer omgeslagen is heb ik twee dagen een vervelende verkoudheid onder de leden. Gelukkig ben ik zelden ziek, maar des te chagrijniger als het snot m'n neus uit loopt. Heel vervelend als je veel achter een toetsenbord zit. Even je neus snuiten en alles plakt weer.

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6