Hardlopen

Hemmeromloop 2009

Vanmiddag de Hemmeromloop gelopen, 10 mijl / 16,1 km in 1 uur 36 minuten. Goede sfeer, prima georganiseerd.

Foto's op YouTube. Foto's van Lucas.

Hemmeromloop op MapMyRun.

Halve marathon van Egmond

Zondag 11 januari 2009 toog ik vol goede moed met Capt.KRik! naar Egmond om de halve marathon van Egmond te lopen.

Net in dat weekend was het in Nederland voor het eerst in twaalf jaar weer mogelijk om op natuurijs te schaatsen, dus de temperatuur was laag. Met de harde zuidwesten wind was de gevoelstemperatuur beneden peil. De zaterdag ervoor had ik samen met Mjan nog even de 30 km lange Bannetocht geschaatst. Ze had me ertoe verleid en ik wist dat ik zondag de prijs voor die inspanning zou gaan betalen, want ik had in lange tijd niet geschaatst.

Purmerbos Marathon

Vanmorgen 12 km. gelopen tijdens de Purmerbos Marathon. Het ligt om de hoek en de afstand past in m'n trainingschema in aanloop van de halve marathon van Egmond. Dus kon het niet laten lopen om mee te doen.

De start was met ca. 30-40 andere lopers voor de 4, 8 of 12 km. in rondjes van 4 km. Een uurtje ervoor waren de marathonlopers van start gegaan, die de afstand met 10 rondjes moesten doen.

Winterkou

Sneeuw is prachtig. Ik moet altijd even naar buiten als het sneeuwt. Heerlijk het winterweer, maar helaas veel te weinig in Nederland. Vandaag de eerste sneeuw deze winter, dus het was genieten.

Damloop 2008

Vandaag de Damloop 2008 gelopen met Capt.KRik! Geweldige ervaring en al die maanden voorbereidingen waard. Volgend jaar weer.

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6