iPhone 3G IPv6

Helaas, de iPhone 3G maakt geen IPv6 verbindingen. Niet via UMTS (3G netwerken) en ook niet via IPv6 WiFi netwerken.

Update: Firmware 2.1 denkt nog steeds alleen in IPv4.

Update 21-11-2008: iPhone 2.2 nog steeds geen IPv6.

Update 17-06-2009: iPhone 3.0 nog steeds geen IPv6. (Still no IPv6 on iPhone OS 3.0)

Read more: C'mon, Apple. Give me IPv6 on the iPhone. and IPv6 on iPhone.

appels en peren

khou nieso van apple... alles is 2 keer zo duur als vergelijkbaar spul en alleen compatiebel met andere apples...

ervaring?

Heb je ervaring met Apple producten? Zo niet, dan kun je geen compleet oordeel vormen, dan kijk je alleen naar de prijs. Prijs/prestatie is in mijn optiek veel belangrijker dan prijs alleen. Compatibiliteit is in de praktijk allang geen issue meer.

appels en peren

ik heb idd ervaring.. ik vind het vreemd dat je mp3 bestanden niet op een apparaat kunt zetten zonder speciale software. heb nu een telefoon die ook als harde schijf werkt,maar als er bestanden op staan,kun je die gewoon afspelen... waarom zou je i-tunes nodig hebben? heb ook een harde schijf die zoop de tv kan worden geprikt. nix speciale software.. hij speelt alles af wat je in windows of linux er naar toe sleept. In de praktijk is dat voor mij handig en compatiebel.

breed

Over welke Apple apparaten hebben we het nu? Je refereert naar je Argosy (iets van €200?), heerlijk apparaat, maar als je een Apple TV (vanaf €299) zou hebben gezien dan weet ik wel wat je wilt hebben.

Of vergelijk je nu een iPodje van €45 met je Argosy?

Ik geef de voorkeur aan iTunes om media te beheren boven Explorer of crappy sofware van een fabrikant. iTunes werkt gewoon onder Windows en op de Mac. Linux? Wie werkt er nu met Linux op een desktop? Een selecte groep techneuten. Heb vele jaren ervaring met Linux, maar sta er lachend naar te kijken als ik het vergelijk met Mac OS X op de desktop.

De beste portable om Windows Vista te draaien is een MacBook Pro. Ik heb geen nettere software gezien dan op een Mac. Software waar niet-techneuten ook aardig mee overweg kunnen.

Pas op hoor, want ik kan nog wel ff doorgaan.. ;)

appelig

kheb het over een ipod... even gehad maar heeeeeeel snel weer weggedann..kutding... retetraag en alles liep vast...
maar ja. ik luister toch alleen maar autoradio,dus niet nodig dat ding. kwa pc hebbik nu een pentium3 notbook(geen tiepfout). ook klote.. verder is zelfs de 12$ pc te duur....(bestaat!)

Iphone

t werkt

Kom een keer kijken hoe het werkt, dan ben je voorgoed verkocht.. :)

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6