Onderwaterstatief

Cor Kuyvenhoven van CorBisNis ontwikkelt en produceert handgemaakte hulpstukken en apparatuur voor duikers en onderwaterfotografen. Zoals bijv. een onderwaterstatief waarmee onderwater foto's met natuurlijk licht gemaakt kunnen worden. Maar ook een handgemaakt kap voor Apeks 2e trap, geliefd bij DIR duikers, waarmee de ademautomaat veel beter beschermd wordt en onderwater uit elkaar geschroefd kan worden bij storing. Ook produceert Cor flexibele flitersarmen voor verschillende merken onderwaterhuizen en flitser, zoals bijv. Ikelite. En dat laatste heeft vooral mijn interesse omdat ik moed probeer te verzamelen om m'n nieuwe camera in een onderwaterhuis te proppen. Kijk verder bij Cor's duiktools fotopagina.

ttl

Hoi,
Ik heb een G10 met onderwaterhuis van canon en vroeg mij af of daar een TTl verbinding in het huis is aan te brengen. ikelite heeft een blokje in zijn huis met TTl aansluiting zou dat of een ander merk wat ook werkt in het canonhuis ergens passen?
(ik heb 2 canonhuizen)
gr arlette

Over MO6.nl

Dit is een persoonlijk blog van George Moses. George is een webdeveloper gespecialiseerd in Drupal en vennoot van Dynamic Presentations, een Internet Solutions Provider gevestigd in Nederland.
Meer over MO6.nl.

MO6 in English: MO6.me

MO6 op het web

MO6